Privacyverklaring

Lees hier onze privacyverklaring.

Rolin Lasersnijtechniek, gevestigd aan Oosterveldsestraat 12

7825 WB Emmen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

Voor al uw metaal snijwerk op maat

Oosterveldsestraat 12

7825 WB Emmen

0615130779

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Rolin Lasersnijtechniek verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij (kunnen) verwerken:

– Voor- en achternaam

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Internetbrowser en apparaat type

– Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Rolin Lasersnijtechniek verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou.

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@rolinlasersnijtechniek.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Rolin Lasersnijtechniek verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

 

Geautomatiseerde besluitvorming

Rolin Lasersnijtechniek neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Rolin Lasersnijtechniek) tussen zit.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

Rolin Lasersnijtechniek bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Rolin Lasersnijtechniek deelt jouw persoonsgegevens niet met derden.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Rolin Lasersnijtechniek gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

 

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@rolinlasersnijtechniek.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Rolin Lasersnijtechniek zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

 

Rolin Lasersnijtechniek wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Rolin Lasersnijtechniek en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

 

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@rolinlasersnijtechniek.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

 

Rolin Lasersnijtechniek wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Rolin Lasersnijtechniek neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@rolinlasersnijtechniek.nl

Kort, maar toch duidelijk

Veelgestelde vragen over lasersnijden

Wat is lasersnijden?

Lasersnijden is een proces waarbij een krachtige laserstraal wordt gebruikt om materialen zoals metaal, hout, kunststof of glas nauwkeurig te snijden. De laserstraal smelt, verdampt of brandt het materiaal weg op de gewenste snijlijn, waardoor complexe vormen en fijne details mogelijk zijn.

Is lasersnijden beter dan zagen

Of lasersnijden beter is dan zagen hangt af van verschillende factoren, zoals het type materiaal, de gewenste precisie, snelheid en kosten. Over het algemeen biedt lasersnijden voordelen zoals hogere precisie, minder materiaalverspilling, snellere snijsnelheden en de mogelijkheid om complexe vormen te snijden. Zagen kan echter geschikter zijn voor bepaalde materialen of toepassingen, zoals grote stukken hout of metaal. Dit omdat het bereik van de snijmachine niet onbeperkt is.

Hoe dik is de laserstraal?

De dikte van de laserstraal varieert afhankelijk van het type laserbron en de instellingen van het lasersnijsysteem. Over het algemeen kan de diameter van een laserstraal variëren van enkele micrometers tot enkele millimeters. Voor lasersnijden van materialen zoals metaal wordt meestal een relatief kleine straaldiameter gebruikt om nauwkeurige sneden te bereiken. De exacte dikte van de laserstraal wordt vaak aangepast aan de specifieke vereisten van de toepassing en het materiaal dat wordt gesneden.

Maken jullie ook cadeautjes

Jazeker. Je kan bij ons een aanvraag doen voor een op maat gesneden metalen wandbordje. Ook gepersonaliseerde huisnummerbordjes kunnen we voor je snijden. Ook hebben we bierhouders met de mogelijkheid om een eigen teskt te laten graveren.

Wat is de levertijd?

Wij proberen de levertermijn van maximaal 1 week te halen. Voor een spoedgeval maken wij altijd tijd, neem daarvoor rechtstreeks contact met ons op.

Alles op een rij

Contactinfo

Rolin Lasersnijtechniek
KvK: 85205605
BTW nummer: NL863545348B01

› Oosterveldsestraat 12 7825WB Emmen

› info@rolinlasersnijtechniek.nl

› +31615130779

© 2024 Rolin Lasersnijtechniek | Website ontwikkeld door Daniël | Het Roer Om Marketing